Profesionalni kursevi Privredne komore Londona

Bez autora
Jan 18 2011

Privredna komora Londona (London Chamber of Commerce and Industry – LCCI) putem Međunarodnog centra za razvoj obrazovanja (Education Development International - EDI) realizuje profesionalne kurseve u više od 5000 centara u 120 zemalja sveta.Svake godine, oko 250,000 kandidata polaže ispite za sticanje ovih kvalifikacija. Ovi profesionalni kursevi se realizuju u više od 5000 centara u 120 zemalja sveta. Partner i ovlašćeni centar za realizaciju kurseva u Srbiji je Anglo-Američka škola.

Profesionalni kursevi Privredne komore LondonaPrivredna komora Londona (London Chamber of Commerce and Industry – LCCI) putem Međunarodnog centra za razvoj obrazovanja (Education Development International - EDI) realizuje profesionalne kurseve u više od 5000 centara u 120 zemalja sveta. Svake godine, oko 250,000 kandidata polaže ispite za sticanje ovih kvalifikacija.

Ovi profesionalni kursevi se realizuju u više od 5000 centara u 120 zemalja sveta. Partner i ovlašćeni centar za realizaciju kurseva u Srbiji je Anglo-Američka škola.

U svakoj oblasti nudi se više vrsta kurseva i različitih nivoa, prilagođenih potrebama i broju kandidata. Anglo-Američka škola realizuje kurseve iz: Finansija i računovodstva, Menadžmenta, Poslovne administracije, Brige o klijentima i Engleskog jezika.

Kursevi Privredne komore Londona su akreditovani od strane Ministarstva obrazovanja Velike Britanije, kao i ministarstava mnogih zemalja u svetu, obrazovnih institucija i agencija, kao i strukovnih udruženja. Takođe, priznaju ih i koriste poznate svetske kompanije, kao što su BMW, Bosch, Unilever, Lufthansa, Federal Express.

Više informacija o kursevima Privredne komore Londona možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik